Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die je met AMVC afsluit. De toiletjuf is als handelsnaam onderdeel van onderneming AMVC.
Voordat je het college definitief reserveert is het belangrijk om deze algemene voorwaarden goed door te lezen. Door je te reserveren geef je aan met de algemene leveringsvoorwaarden akkoord te gaan.

Heb je een vraag? Neem dan contact op, stuur een mail naar info@detoiletjuf.nl.

Privacy - en cookiebeleid

Inhoudsopgave

Bedrijfsgegevens
1: Toepasselijkheid
2: Inschrijvingen
3: Afmelden door deelnemer
4: Annulering/verplaatsing door AMVC
5: Betaling
6: Klachten
7: Aansprakelijkheid
8: Geheimhouding
9: Overig

Bedrijfsgegevens AMVC

Handelend onder de naam/namen: De Toiletjuf, AMVC
Vestigingsadres:
Horizon 116
6661 PB Elst
Telefoonnummer Nederland: 06 – 22 526 526 (lokaal tarief)
Bereikbaarheid: op werkdagen, tussen 9.00 en 17.00 uur
E-mail: info@detoiletjuf.nl
KvK-nummer: 8437 1765
Btw-identificatienummer Nederland: NL00 3955 479 B53

1: Toepasselijkheid

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van opdrachtgevers of (potentiële) deelnemers voor wat betreft het leveren van diensten.
1.2 Een overeenkomst met betrekking tot het volgen van een college komt tot stand door het indienen van een reserveringsaanvraag door opdrachtgever en het verstrekken van een bewijs van reservering door AMVC.

2: Reserveringen

2.1 Alle colleges worden gehouden onder voorbehoud van voldoen aan de technische eisen.
2.2 AMVC behoudt zich het recht voor waar nodig de locatie en de faciliteiten af te wijzen.
2.3 Degene die de reservering plaatst wordt gezien als contactpersoon. Reserveer je namens een bedrijf, dan ben jij de contactpersoon namens het bedrijf en verantwoordelijk voor het doorgeven van eventuele verdere informatie.
2.4 Na aangevraagde reservering ontvang je een (elektronische) ontvangstbevestiging en een offerte via e-mail. Na akkoord via mail naar info@detoiletjuf.nl is de reservering definitief. 
2.5 Per reservering mogen er niet meer mensen deel nemen dan vooraf afgesproken. Indien dit toch gebeurt, worden er extra kosten in rekening gebracht. 
2.6 Door de reservering verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden.

3: Afmelden door opdrachtgever

3.1 Afmelden dient via e-mail te gebeuren.
3.2 Bij afmelding voor een workshop wordt er €5,- aan administratiekosten ingehouden, omdat betalingen ontvangen en terugbetalen mij geld kost.
3.3 Bij annulering tussen 30 tot 14 dagen voor aanvang van de startdatum wordt 50% van het geoffreerde bedrag in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 14 dagen vóór aanvang wordt 100% van de offerte in rekening gebracht.
3.4 Mocht je het college willen verplaatsen neem dan 14 dagen vóór aanvang contact op door een mail te sturen naar info@detoiletjuf.nl, we bekijken samen de mogelijkheden. Mocht dit niet mogelijk blijken dan zullen de voorwaarden gelden zoals genoemd bij 3.3.

4: Annulering/verplaatsing door AMVC

4.1 AMVC is gerechtigd bij ziekte van de spreker deze te vervangen door een andere spreker of het college te annuleren. Bij annulering wordt in overleg de inschrijving zonder kosten verplaatst naar een andere datum of geannuleerd en de eventueel betaalde cursuskosten worden gerestitueerd.
4.2 Bij annulering door AMVC wordt in overleg het college zonder kosten verplaatst naar een andere datum of definitief geannuleerd.
4.3 Indien ter plaatse blijkt dat er niet wordt voldaan aan de technische eisen, wordt het college geannuleerd en het volledige geoffreerde bedrag in rekening gebracht.

5: Betaling

5.1 De opdrachtgever dient de gehele vordering binnen 14 dagen te betalen

6: Klachten

6.1 Heb je een klacht over een dienst? Neem dan contact met AMVC op en we zullen ons best doen om je daarbij van dienst te zijn en het probleem proberen op te lossen.
6.2 Het indienen van een klacht ontslaat de opdrachtgever niet van de betalingsverplichting.

7: Aansprakelijkheid

7.1 AMVC aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens het college.

8: Geheimhouding

8.1 Al het materiaal en de aanvullende documentatie zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd of anderszins worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt. Het maken van beeldopnamen van een (gedeelte van) een college is niet toegestaan, tenzij anders afgesproken. De deelnemer is niet gerechtigd workshopmateriaal, waarop rechten zoals hiervoor bedoeld aan AMVC toekomen, op enigerwijze aan derden af te staan of in gebruik te geven.
8.2 Deelnemers verplichten zich tot geheimhouding jegens derden van alle informatie die zij van mededeelnemers tijdens de bijeenkomsten ontvangen en waarvan de deelnemers het vertrouwelijke karakter moeten begrijpen.

9: Overig

9.1 AMVC behoudt zich altijd het recht om de colleges inhoudelijk te veranderen en/of prijzen te wijzigen.
9.2 Als een deelnemer hinder veroorzaakt voor of tijdens een college, dan hebben wij het recht om deze persoon te weigeren of te verwijderen uit het college, en te weigeren voor volgende bijeenkomsten. De opdrachtgever krijgt hierbij het betaalde geld niet terug.