Meer weten?

Staat je vraag niet bij deze veelgestelde vragen? Neem dan gerust contact op, ik beantwoord graag je vragen. Voordat je een college reserveert is het belangrijk om ook de Algemene voorwaarden goed door te lezen.

Contact

Veelgestelde vragen

Het onderwerp is op hoofdlijnen zelfbewustzijn en zelfontwikkeling. Het college gaat geen directe problemen oplossen, maar stimuleert om zelf in actie te komen. Het bevat een stukje kennis over de werking van onze hersenen en verder inspirerende onderwerpen en laagdrempelige opdrachten om zelf aan de slag kan gaan.

In een kennismakingsgesprek bespreken we waar de behoefte ligt en wat er inhoudelijk mogelijk is. Ik pas het college en de digitale Toiletjufgids op aan zodat het naadloos aansluit.

Zeker weten. Ik zal vragen stellen en afhankelijk van de inhoud zullen de deelnemers iets mogen ‘doen’. Het wordt geen grote praatsessie, want ik heb zelf veel te veel te vertellen 🙂 Het biedt wel mogelijke aanleiding voor de organisatie om later met de deelnemers in een groep of een-op-een in gesprek te gaan.

Ik kan de duur van het college aanpassen op jullie behoeften. Minimaal 20 minuten tot maximaal anderhalf uur met een kleine pauze. 

Geen college is hetzelfde, dus ik maken graag een offerte op maat. Ik ben transparant in de kosten en afspraak is afspraak. Geen onnodige verrassingen achteraf, zo weet je precies waar je aan toe bent. 

Geef je gewenste datum en tijd door en ik kijk wat mogelijk is. Hoe eerder je contact opneemt, hoe beter. In principe zijn alle locaties mogelijk, het is wel belangrijk dat er aan de technische eisen kan worden voldaan.

Ik heb een prikkelende presentatie die getoond moet kunnen worden aan de deelnemers. Een goedwerkende beamer of groot tv-scherm (afhankelijk van de groepsgrootte) is dus belangrijk. Ik neem mijn eigen laptop mee. 

Verder is een betrouwbare internetverbinding van belang. 

Bij grotere groepen is het handig om een microfoon te hebben met luidsprekers. De presentatie zelf bevat geen geluid, scheelt een hoop technische problemen.

Samen de techniek van te voren testen is zeer gewenst.

Het kan gebeuren dat een college niet door kan gaan. Lees daarom vooraf het annuleringsbeleid.